Ubat Buasir Mujarab

BERDARAH BILA ‘MEMBUANG’ ? 

KINI, ANDA TAK PERLU TAKUT BILA NAK KE TOILET !
HANYA 2 BIJI KAPSUL DISPILES SEHARI, DAN ANDA BOLEH

UCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA BUASIR….

Tak Kisah Buasir Tahap 4 Sekalipun !

DERITA PESAKIT BUASIR BERNAMA ENCIK SUFFIAN

“ saya suffian. berumur 29 tahun. saya dah pun berkahwin, anak seorang.

saya ni orang kerja pejabat. saya banyak habiskan masa duduk di meja ofis. kadang-kadang, sebulan 2-3 kali saya kena drive outstation. tempoh drive tu dalam 3-4 jam jugak la.

saya ni kurang minum air kosong. kerap minum air manis. kali pertama buasir menyerang

saya ni sihat je takda masalah sakit apa-apa. sekali-sekala demam tu biasalah. sampailah satu hari saya rasa susah betul nak membuang.

terpaksa teran lebih sikit. bila teran terlebih tu, terus rasa terkoyak dan pedih kat ‘bawah tu’.

aduh ! apahal pedih ni ? tengok-tengok, nah, darah menitik-nitik dalam mangkuk tandas. darah pekat pulak tu ! apahal pulak ni ?? berak berdarah ? takkan aku kena buasir kot ?

buasir

LIMA BENDA PALING TAK BEST BILA KENA BUASIR

1. Pedih dan sakit bila pergi ‘membuang’

Sejak ada buasir ni saya dah makin kurang ke tandas. Sebab bila membuang, susah dan sakit sangat ! Kalau dulu sehari sekali ke jamban.Tapi sejak ada buasir, kadang sampai 3-4 hari baru pergi jamban. Bukan sebab apa, sebab fobia sakit tu. Nak meneran paling sakit. Bila spray air nak basuh, fuhhh dia punya pedih tuhan je la yang tahu.

2. Berdarah dan luka bertambah bila membuang.

Saya perasan yang luka tu makin lama makin besar, tiap kali membuang. Makin pedih ! Darah pun makin banyak. Dari titik-titik, sampailah ke tahap penuh mangkuk tandas tu. Jamban tu pun dah penuh dengan darah.

3. Tak selesa ada benjol terjulur di ‘bawah’ tu.

Benjol yang terjulur tu memang tak selesa. Benjol tu yang tutup ‘bawah’ tu, jadinya susah nak membuang.risau pun ada.sebab dia terjulur keluar tak masuk-masuk.

4. Takut nak pergi ‘membuang’ lagi

Bila tiap kali pergi toilet saya rasa fobia. Tak sanggup nak hadap kesakitan dan kepedihan tu. Kadang sanggup tahan berhari-hari tak nak membuang sebab tak nak rasa sakit pedih-pedih tu.

5. Berbau

Malu sebenarnya bila berbau ni. Lebih lebih dengan ornag rumah sendiri

6. Gatal-gatal tak selesa.

Saya ni kerja pejabat. Kalau gatal tu datang masa tengah present kat depan orang, berdiri pun tak betul dah. Orang tengok pun pelik.

7. Kentut pun sakit ! Ya, kentut pun sakit.

Pedih panas-panas. Aduh!! Pencarian ubat buasir bermula… bila dah makin sakit, saya pun mulalah cari ubat untuk masalah ni. Pernah saya baca, buasir ni kalau tahap yang paling kronik, kena bedah.

Saya tak nak bedah-bedah ni. Takut.

Saya pun mulalah cari alternatif. Saya google, saya terjumpa pasal produk dispiles ni. Yang buat saya yakin pasal produk dispiles ni ialah dia ada kelulusan kkm. Tambah pulak, dia 100% semulajadi. Jadi saya yakin produk ni tak ada side effect. So, saya order online.

3

ALHAMDULILLAH, TERIMA KASIH DISPILES

Saya cuba baru satu botol, sudah ada perkembangan positif.

Apa yang berlaku kepada saya adalah :

1. Najis mula lembut, senang nak meneran
2. Pembuangan lancar (bukan cirit)
3. Luka mula sembuh
4. Tak ada pendarahan lagi dah
5. Tak ada gatal-gatal lagi dah
6. Buasir yang terjulur tu dah mengecut
7. Dah tak sakit lagi dah bila membuang, macam normal balik

9

Saya memang puas hati dengan Dispiles.

Berbaloi beli produk ni.
Saya berani rekemen untuk anda yang menderita buasir macam
saya untuk cuba produk ni. “

APAKAH PUNCA UTAMA BUASIR ?

5 (1)

Sebab utama buasir adalah najis itu keras. Bila keras, sukar untuk dubur meneran keluar.

Akhirnya, dubur terpaksa dikenakan lebih banyak tekanan, yang menyebabkan otot di bahagian dubur terkoyak dan terjulur keluar.

Itulah sebabnya pesakit buasir mengadu pedih-pedih, berdarah & otot dubur terjulur keluar.

KENAPA BUASIR PERLU DIUBATI SEGERA ?

Tahukah anda ?
Buasir ada empat tahap.

6

Tahukah anda ?

Jika buasir anda pada tahap 4, kemungkinan besar anda perlu masuk wad.
Sebab pada tahap tersebut, anda nak jalan pun susah. Dan, yang paling membimbangkan adalah, pada tahap ini, anda berdepan risiko perlu dibedah.

Pendek kata, jika dibiarkan, anda berdepan risiko untuk dibedah.
Jadi, rawat segera sebelum melarat.

UBATI BUASIR SEGERA DENGAN KAPSUL DISPILES !

7

BAGAIMANA KAPSUL DISPILES MENYELESAIKAN MASALAH BUASIR ?

Dispiles dirumus khas untuk menyelesaikan masalah buasir.

Ini ramuan Dispiles beserta fungsinya

8

7 MANFAAT YANG BAKAL ANDA RASAI BILA CUBA KAPSUL DISPILES

Kapsul Dispiles membantu :

  • Mengecutkan Buasir Anda

  • Menghentikan Pendarahan

  • Menyembuhkan Luka Dalam Dan Luar Dubur

  • Melembutkan Najis

  • Melegakan Kesakitan

  • Menghilangkan Kegatalan

  • Menghilangkan Buasir Agar Kembali Normal

RAMAI PESAKIT BUASIR TELAH CUBA DISPILES !!!

LIHAT APA KATA MEREKA :

“5 Tahun Akak mengidap buasir. Merata cari ubat.Dispiles ni terbukti berkesan. Terima kasih banyak2″

1

“Setelah bermacam-macam ubat akak cuba, Bayangkan nak duduk pn Sakit… Lepas Pakai dispiles ni dah boleh duduk untuk buang air. Dah tak sakit Dah.. Syukur sangat.. Akak akan war-warkan Produk ini”

12

“Alhamdulillah lepas makan ubat ini buasir akak dapat masuk balik.. nak membuang pon dah tak sakit dah”

5

“Alhamdulillah.. Rasa sakit ketika membuang tu dah kurang”

11

“Alhamdullilah.. Selepas saya beli satu botol hari tu, saya makan xsampai 10 hari. segalanya pulih lebih daripada sediakala..” Terima kasih sekarang dah tak ada buasir.”

14

BERAPA HARGANYA ?

Sebotol Dispiles mengandungi 30 biji kapsul.

Sebotol cuma RM70.

Kalau buasir anda cuma gatal dan luka, satu botol sudah cukup.
Tetapi, kalau anda mengalami buasir tahap yang kronik, kami
sarankan anda ambil 3 botol terus.

Jangan risau, kalau anda ambil 3 botol terus, kami bagi Special Diskaun .

arrow1tempah

Klik Link Di Atas Untuk Membuat Tempahan

CARA DAPATKAN KAPSUL DISPILES Antara cara untuk anda dapatkan kapsul Dispiles iaitu

Dapatkan di farmasi seluruh negara

  • Anda boleh terus beli secara online dengan melayari  gcherbshq@gmail.com
  • Jika anda ada sebarang soalan nak ditanya, anda boleh whatsapp Customer Service kami di nombor : 016-6799294
  • Datang terus ke pejabat kami Hubungi kami untuk temujanji.
  • COD di pejabat jualan kami. 016-6799294